Welkom op onze sponsorpagina!

 

De Oranje Ruiters is een rijvereniging voor ruiters en ruitertjes met een eigen paard of pony. Wij zijn in 1946 opgericht voor de ruiters uit Fijnaart en Willemstad. In de loop der jaren zijn er ook enthousiaste leden uit Heijningen, Klundert, Dinteloord en Steenbergen bijgekomen.

 

Onze club staat voor saamhorigheid en gezelligheid. Mede door het in groepsverband lessen en het organiseren van gezamenlijke activiteiten voor de leden, proberen wij als vereniging het paardrijden te beleven als een teamsport. Samen rijden motiveert, is gezellig en zorgt voor continuïteit van de vereniging.

 

Sponsoren zijn voor onze vereniging erg belangrijk. Met het sponsorgeld kunnen we de kosten voor onze leden zo laag mogelijk houden, ervoor zorgen dat zij gebruik kunnen blijven maken van een geschikte rijbak en met een sponsorbijdrage kunnen we een leuke dagje uit organiseren voor onze ruitertjes. En omdat bestuursleden en ouders altijd bereid zijn een handje te helpen bij zo’n dagje uit, kan met een klein bedrag toch al iets worden georganiseerd.

 

Onze huidige sponsoren zijn:

 • De Roos modeschoenen
 • Sweere
 • Waterlogic
 • Scheepers financieel support
 • Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp BV
 • AWF Diervoerders
 • Matthijs Sweets
 • Wematech
 • Brouwerij de Toekomst
 • Tel-IT
 • Staal makelaars
 • Notenboom Techniek

 

Ook geïnteresseerd in sponsoring?
We hebben voor zowel bedrijven als particulieren mogelijkheden. Wij hebben uw steun hard nodig, en stellen het zeer op prijs als u sponsor wilt worden van de Oranje Ruiters. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met M. Raeijmaekers (06 1094 1160).

 

Mvg Bestuur Oranje Ruiters

Particulieren

Voor particulieren geldt, elk bedrag is welkom! Uw wordt als vriend van de Oranje Ruiters vermeld op onze site.

Bedrijven

We hebben enkele varianten voor het sponsoren maar voor elke variant geldt, geen verplichtingen of stilzwijgende verlenging, u bepaalt elk jaar opnieuw of dat u mee wilt doen.

Bedrijfssponsor 1

(spandoek binnenbak en vermelding website), kosten €150,00/jaar

Wanneer u zich aanmeldt als sponsor 1 bedrijf dan wordt er een spandoek (afmetingen 2.500 mm * 750 mm) met uw bedrijfsreclame opgehangen in onze binnenbak gedurende 1 jaar. Wij vragen u dan enkel om ons het ontwerp van uw spandoek digitaal beschikbaar te stellen en wij zorgen voor de rest. Ofwel voor het sponsorgeld zorgen wij er ook voor dat het spandoek wordt vervaardigd en wordt opgehangen, u hoeft niets te regelen.

Daarnaast wordt uw logo met internetvermelding en internetlink een jaar lang weergegeven als banner op de homepagina van onze website alsmede een tekstuele vermelding op onze sponsorpagina. Mocht u als bedrijf uiting willen geven aan reclames of aanbiedingen dan plaatsen wij maximaal viermaal per jaar een extra reclame boodschap op de planbordpagina van onze site.

Bedrijfssponsor 2

(vermelding website), kosten € 50,00/jaar

Bij deze variant wordt uw logo met internetvermelding en internetlink een jaar lang weergegeven als banner op onze site en een tekstuele vermelding en internetlink op onze sponsorpagina. Mocht u als bedrijf uiting willen geven aan reclames of aanbiedingen dan plaatsen wij maximaal viermaal per jaar een extra reclame boodschap op de planbordpagina van onze site.

Bedrijfssponsor 3

(vermelding website), kosten € 25,00/jaar

Voor bedrijven die meedoen als bedrijfssponsor 3 wordt de naam van het bedrijf met internetlink een jaar lang vermeld op de sponsorpagina.

Onze Sponsoren