Op zondag 19 augustus is het weer de jaarlijkse clubdag van de Oranjeruiters.
Op deze dag zijn jullie van harte welkom om 13.30 bij de manege. Vanaf 13.30 kun je met je paard of pony weer een spectaculaire terreinrit met allerlei leuke hindernissen rijden door de polders van Fijnaart en Willemstad. Voor de achterblijvers zal er koffie en thee en genoeg lekkers zijn.
Omstreeks 16.30 zal de barbecue aangestoken worden en zullen we de dag afsluiten.
Deelname aan de terreinrit is gratis. De kosten voor de bbq zijn: €.15,- voor volwassenen en €.10,- voor kinderen vanaf 6 jaar. U kunt dit overmaken op rekeningnummer NL29RABO0346736315. Opgeven voor de clubdag en barbecue kan tot zaterdag 10 augustus via mailadres clpm.mulders@rud-zeeland.nl.
N.B.: Ook dit jaar is er weer gedacht aan de waaghalzen!
Groetjes bestuur Oranjeruiters